Доставка на поръчаната от сайтовете www.alezor.bg / www.rakiata.bg стока, се изпълнява чрез куриерски фирми ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД, СПИДИ АД или ДЕЛИВЪРИ СОЛЮШЪНС ЕООД на територията на Република България и Румъния.

Срок на доставка:

- За стоки поръчани до 16 часа българско време - 24 часа, считано от потвърждение на поръчката.
- За стоки поръчани след 16 часа българско време -  24 часа, считано от деня, в който е потвърдена поръчката.
- Посочените срокове не важат при поръчки направени в официални почивни дни и при забавяне от страна на куриерската фирма.

-
АЛЕЗОР ЕООД си запазва правото да удължи с до 60 календарни дни доставката на стоки, които не са в наличност, след информиране на клиента и съгласие за това от негова страна.

Екипът на АЛЕЗОР ЕООД се стреми да избегне вероятността за възникване на транспортни дефекти. Поради това опаковаме всяка пратка по най-добрия начин с най-подходящите материали за целта, но въпреки това Ви молим да проверявате своите пратки в присъствието на предаващия куриер! В противен случай няма да бъдат признати рекламации за липсващи части, транспортни дефекти и липсващи документи.

Заплащане на закупени стоки и услуги

Потребителите на alezor.bg и rakiata.bg могат да заплатят своята стока в брой, чрез наложен платеж с пощенски паричен превод, с банкова карта или по банка.

- Плащане в брой: при получаване на стоката лично от наш склад.
- Плащане чрез наложен платеж с пощенски паричен превод: при получаване на стоката от куриер.
- Плащане онлайн: чрез банкова карта.
- Плащане чрез банков превод: при този метод стоката се изпраща когато сумата се отрази в банковата сметката на АЛЕЗОР ЕООД. 

Цени на доставка


Цените на доставка се калкулират в процеса на направа на поръчка. Безплатна доставка се предлага за всички поръчки на стойност равна или по-голяма от 100 лв. с ДДС при условие, че теглото на поръчаните артикули не надвишава 2 килограма. При поръчки с тегло над 2 килограма, цената за доставка се уточнява по телефона с клиента, след като се направи справка с куриерската фирма, която ще извърши доставката.