Доставка на поръчана от Сайта стока се извършва само до адреси на територията на Република България. За доставка на заявените от Вас стоки използваме куриерски фирми ЕКОНТ ЕКСПРЕС ООД и СПИДИ АД. Сроковете за доставка на поръчаните стоки са следните:

- За стоки поръчани до 16 часа българско време - 24 часа, считано от потвърждение на поръчката.
- За стоки поръчани след 16 часа българско време - 48 часа, считано от деня следващ деня, в който е потвърдена поръчката.
- Посочените срокове не важат ако поръчката е направена в почивен ден или при възникване на обстоятелства, които биха забавили доставянето на заявените стоки чрез договор от разстояние и които не зависят от АЛЕЗОР ЕООД.

АЛЕЗОР ЕООД си запазва правото след предварително информиране на клиента, да удължи срока за доставка на стоки, които не са в наличност с до 90 календарни дни.

Екипът на АЛЕЗОР ЕООД се стреми да избегне вероятността за възникване на транспортни дефекти и поради това опаковаме всяка пратка по – най добрия начин с най – подходящите материали за целта, но въпреки това Ви молим да проверявате своите пратки в присъствието на предаващия куриер!

Всички поръчки доставени с куриерски фирми следва да бъдат отваряни и проверявани от клиента в присъствието на предаващия куриер за липсващи: части, артикули, аксесоари, платежни документи или транспортни дефекти. В противен случай рекламации от такъв характер не се удовлетворяват.

ЗАПЛАЩАНЕ НА ЗАКУПЕНИ СТОКИ И УСЛУГИ

Потребителите на alezor.bg и rakiata.bg могат да заплатят своята стока в брой, чрез наложен платеж с пощенски паричен превод или по банка.

- Плащане в брой при получаване на стоката лично от наш склад.
- Плащане чрез наложен платеж при получаване на стоката от куриер.
- Плащане чрез банков превод, като при този метод стоката се изпраща когато сумата се отрази в банковата сметката на АЛЕЗОР ЕООД. 

Цени на доставка:
Цените на доставка се калкулират в процеса на направа на поръчка. Безплатна доставка се предлага за всички поръчки на стойност равна или по – голяма от 100.00 лв с ДДС при условие, че теглото на поръчаните артикули не надвишава 10 килограма.

При поръчки с тегло надвишаващо 10 килограма, цената на куриерската услуга се коментира допълнително след справка с куриерската фирмата, която ще достави пратката. Цената на доставка при поръчки над 10 кг не се включва във фактурата или касовия бон, освен ако клиента изрично не пожелае това.