АВТОРСКИ ПРАВА И ОГРАНИЧЕНИЯ ОТНОСНО ТЯХ

 

- Потребителите могат да използват услугите, предлагани на Сайта единствено за лични нужди, с нестопанска цел и при изпълнение на условието, че не се нарушават авторските права на www.alezor.bg / www.rakiata.bg или на трети лица, свързани пряко или косвено с материалите на Сайта. Публикуваните материали на този Сайт е забранено да бъдат копирани и разпространявани публично с каквато и да било цел от Потребителите. 

- АЛЕЗОР ЕООД има правото да преотстъпва правата за публикуване на материали и информация, публикувана на Сайта, само при писмено потвърждение в което се посочва конкретната информация която може да бъде публикувана от трети лица и при какви условия.

- Препратки в Сайта водещи към други сайтове, собственост на трети лица, са публикувани за удобство на потребителите. Съдържанието в тези сайтове не е собственост на АЛЕЗОР ЕООД и не носим отговорност за него. Информацията в тези линкове не принадлежи на rakiata.bg / alezor.bg, като поради това настоящите общи условия не се отнасят за тях. Рисковете които биха могли да възникнат при употребата на сайтовете в тези пренасочващи връзки се носят от потребителите.