Фрезер профилен за сглобки, работна височина 30 mm, захват 8 мм с лагер

28,00 лв.

Фрезер за сглобки на елементи с дебелина до 30 мм. Благодарение на начупената си "шарка" на фрезоване този фрезер осигурява голяма повърхност на разгънатата площ върху която ще бъде нанесено лепило за слепване на отделните елементи в плот. Същевременно зъбите осигуряват стабилна сглобка с висока издръжливост на странични натоварвания. Подходящ за слепване на елементи за направа на дървени плотове за маси, табли, за направа на декоративни канали, изработка на различни мебели и други.

Количество

 

Проверка на пратката при доставка

 

Доставка до офис на Еконт/Спиди или до адрес.

 

Право на отказ от покупка в срок от 14 дни.

КОД:20200265

Фрезерът разполага с лагер за ограничаване на дълбочината на фрезоване. След като бъде фрезован първият детайл който ще се слепва, е необходимо да бъде променена височината за фрезоване с цел да се напаснат разстоянията на разминаване на зъбите . След като промените височината на фрезоване направете проба с детайл който не е нужен, за да проверите дали двата елемента ще могат да се сглобят в равна плоскост. Ако има разминаване е необходимо да промените с нужната височина фрезоването на детайла. Изделието което се получава след слепване на елементи с такава форма на фрезоване е с висока устойчивост на натоварване и дълъг експлоатационен живот.

Характеристики:
Радиус: ф 22 mm
Диаметър: ф 22 mm
Дължина: 75,5
Работна дължина:  30 mm
Материал: Твърдосплавен  карбид
Захват: Цилиндрична опашка
Диаметър на опашката: ф 8 mm
Характеристика: С два режещи ръба.

С този нож за дърводелска фрезa много често клиенитите избират и фрезер за направа на ъглова сглобка с възможност за челна сглобка на елементи с дебелина до 16 мм 

20200265

Техническо описание

Работна дължина:
30 mm
Размер на захват:
8 mm
За обработка на:
Дърво
Работен диаметър:
22 mm
Предназначение:
Сглобки
Обща дължина
75.5mm

За момента няма отзиви на клиенти.

Препоръчани продукти

16 подходящи продукта в същата категория