Фрезер за ъглова сглобка, захващане 8мм, фрезоване до 23.6 mm на дървени елементи

35,00 лв.

Фрезер със захват 8мм, подходящ за направа на сглобки с прави ъгли. Максимална дебелина на детайла за фрезоване 23 мм. За да бъде направена сглобката е необходимо едната плоскост да бъде фрезована хоризонтално, а другата вертикално. По този начин "шарката" на фрезоване ще бъде така направена че лесно ще можете да направите глобката под прав ъгъл. Ако двете плоскости бъдат фрезовани хоризонтално, ще получите сглобка на дървените елементи подходяща за слепване на плот.

 

Количество

 

Проверка на пратката при доставка

 

Доставка до офис на Еконт/Спиди или до адрес.

 

Право на отказ от покупка в срок от 14 дни.

КОД: 20200027

За да бъде направена сглобката е необходимо едната плоскост да бъде фрезована хоризонтално, а другата вертикално. По този начин "шарката" на фрезоване ще бъде така направена че лесно ще можете да направите сглобката под прав ъгъл. Ако двете плоскости бъдат фрезовани хоризонтално, ще получите сглобка на дървените елементи подходяща за слепване на плот.

Начупената форма на работната част на фрезера Ви позволява да направите сглобка с функционална форма на заключване на елементите от една страна и от друга форма с голяма площ на разгънатата повърхност, върху която може да бъде нанесено повече лепило за по - голяма здравина изделието.

Характеристики:

Външен диаметър:49 mm
Дължина работна :23 mm
Обща дължина 64 mm
Материал: карбид и стомана
Приложение: за дърво
Режещи ръба:2
Захват: цилиндрична опашка
Диаметър на опашката: 8.0 mm
Характеристика: без лагер
Височина на режещ ръб: 23 mm

С този артикул много често нашите клиенти избират и фрезер с четири клиновидни зъба за челна сглобка на елементи с дебелина до 31.7 mm

20200027

Техническо описание

Работна дължина:
23 mm
Размер на захват:
8 mm
За обработка на:
Дърво
Работен диаметър:
49 mm
Предназначение:
Сглобки

За момента няма отзиви на клиенти.

Препоръчани продукти

16 подходящи продукта в същата категория