Фрезери нут - перо 32mm комплект, захват 8мм, детайл до 32 mm

65,00 лв.
id 64

Фрезери комплект нут и перо за направа на класическа мъжка и женска сглобка, чрез фрезоване на правоъгълни канали на елементите които ще се сглобяват в плот или страници за мебели, подови настилки, страници на кошери и други.  Фрезерите са с цилиндрична опашка 8 mm, работна дължина 32 mm и лагер за ограничаване дълбочината на фрезоване.

Отстъпки за обем

Количество Отстъпка Спестявате
2 5% До 6,50 лв. отстъпка
5 10% До 32,50 лв. отстъпка
10 20% До 130,00 лв. отстъпка
Количество
БЪРЗА ПОКУПКА

Бърза покупка

Фрезери нут - перо 32mm комплект, захват 8мм, детайл до 32 mm (ref. 20200030)

Изпратете заявка за закупуване на продукта. Ще ви се обадим възможно най-скоро.

Loading...

 

Проверка на пратката при доставка

 

Доставка до офис на Еконт/Спиди или до адрес.

 

Право на отказ от покупка в срок от 14 дни.

КОД: 20200030

Фрезери комплект нут и перо за направа на класическа мъжка и женска сглобка, чрез фрезоване на правоъгълни канали на елементите които ще се сглобяват в плот или страници за мебели, подови настилки, страници на кошери и други. Фрезерите са с цилиндрична опашка 8 mm, работна дължина 32 mm и лагер за ограничаване дълбочината на фрезоване.

 Формата на фрезоване с правоъгълни зъби спомага да се направи сглобка с висока якост и голяма разгъната площ върху която можете да нанесете повече лепило за постигане на силно слепване и устойчивост на натоварвания.

 

 След като бъде фрезован първият детайл който ще се слепва, е необходимо да бъде променена височината за фрезоване с цел да се напаснат разстоянията на разминаване на зъбите . След като промените височината на фрезоване направете проба с детайл който не е нужен, за да проверите дали двата елемента ще могат да се сглобят в равна плоскост. Ако има разминаване е необходимо да промените с нужната височина фрезоването на детайла. Изделието което се получава след слепване на елементи с такава форма на фрезоване е с висока устойчивост на натоварване и дълъг експлоатационен живот.

Външен диаметър:
46 mm
Дължина работна :
31.8 mm
Обща дължина: 90 mm
Материал:
карбид и стомана
Приложение:
за дърво
Режещи ръба:
2
Захват:
цилиндрична опашка
Диаметър на опашката:8.0 mm
Характеристика:
с лагер

С този комплект фрезери нут и перо до 32 mm, много често нашите клиенти избират и професионален фрезер за изравняване на плототове от масив със сменяеми карбидни пластини 

20200030

Техническо описание

Работна дължина:
32 mm
Размер на захват:
8 mm
За обработка на:
Дърво
Работен диаметър:
46 mm
Предназначение:
Сглобки
Обща дължина
90mm

За момента няма отзиви на клиенти.

Препоръчани продукти

16 подходящи продукта в същата категория