pH ленти за измерване нивото на киселинност на урина и слюнка 100 броя, 5,5 до 9,0 рН

14,80 лв.
id 714

Специална лакмусова тест хартия за слюнка и урина. Спектър на рН тест лентите: рН 5.5-рН 9.0. С тези ленти можете да тествате рН на вашето тяло, като резултатът ще получите след 15 секунди.

Отстъпки за обем

Количество Отстъпка Спестявате
2 5% До 1,48 лв. отстъпка
5 10% До 7,40 лв. отстъпка
10 20% До 29,60 лв. отстъпка
Количество
БЪРЗА ПОКУПКА

Бърза покупка

pH ленти за измерване нивото на киселинност на урина и слюнка 100 броя, 5,5 до 9,0 рН (ref. 20200090)

Изпратете заявка за закупуване на продукта. Ще ви се обадим възможно най-скоро.

Loading...

 

Проверка на пратката при доставка

 

Доставка до офис на Еконт/Спиди или до адрес.

 

Право на отказ от покупка в срок от 14 дни.


Инструкции за ползване

За тестване на урина:  За да тествате рН на урина е необходимо да се потопи лентичката в течността или постави докато уринирате. Изтръскайте остатъчната течност, изчакайте 15 секунди и сравнете цвета със скалата на опаковката. Важно е да се знае, че се тества първата и втората урина за деня.

За тестване на слюнка: Необходимо е да са минали 2 часа от последното хранене. Поставете пробата в лъжица, потопете лентата и след 15 секунди сравнете цвета със скалата на опаковката. За коректни резултати е необходимо при провеждане на теста, да не се поставя pH лентата директно в устата.   Ph на слюнката ни дава информация за цялостния баланс ph в телата ни.

Важно:  При тестване на урина е необходимо да се направят измервания на първата и втора урина за деня. Измерените резултати се записват, след което се пресмята тяхната средно аритметична стойност. За тестване на слюнка е необходимо да са минали 2 часа от последното хранене.

Резултати: 
При урина: При ph 4 урината е силно кисела, при ph 7 е неутрална (нито кисела нито алкална), а при ph 9 е силно алкална.

При слюнка: По принцип, в слюнката има повече киселина, отколкото в кръвта, но тя е огледало на кръвта, като изключим моментите около храненето, и е доста добър показател за състоянието на организма. Ако през целия ден ph на слюнката ви е между 6.8 и 7.2+, значи тялото ви работи в рамките на нормалното за здравето.

Съхранение: На сухо и хладно място. След употреба затворете плътно опаковката. Не докосвайте зоните за тестване. Само за употреба извън тялото

Чрез pH на слюнката и урината, може да се проследи цялостното състояние на тялото. Когато рН е твърде киселинно се развиват процеси водещи до дегенеративни заболявания. 

20200090

За момента няма отзиви на клиенти.

Препоръчани продукти

16 подходящи продукта в същата категория