Рефрактометър за захарност, 0 до 32 % Brix, 10 - 30°C автоматична компенсация Захаромер

35,00 лв.

Оптичен рефрактометър (захаромер) за измерване на захарността преди, по време на ферментация и след това в гроздовата мъст. Подходящ е още за  плодови сокове, захарни разтвори и други. Чрез този уред се избягва грешка при измерване, причинена от наличието на въглероден двуокис и частици,  които влияят на измервателните инструменти от тип ареометър.  

 Процесът по измерване се състои в следните стъпки:
- Вдигнете стъклото на зоната за поставяне на  пробата.
- Вземете проба с помощта на пипетата от комплекта
- Поставете няколко капки върху зоната за проби
- Затворете стъклото
- Погледнете през окуляра, като предварително сте насочили уредът към светлина

Количество

 

Проверка на пратката при доставка

 

Доставка до офис на Еконт/Спиди или до адрес.

 

Право на отказ от покупка в срок от 14 дни.

Спецификации:
Диапазон на измерване от 0 до 32% захарно съдържание;
Автоматична температурна компенсация от 10 до 30 ° C
Референтна температура 20 ° C


В комплекта са включени: 
Рефрактометър с гумиран алуминиев корпус 
Пипета 
Кърпичка за почистване
Кутия за пренос и съхранение
Отвертка за калибриране
Инструкция на български език. 

2 Години гаранция. 

Всички рефрактометри са предварително тествани и калибрирани от екипът на alezor.bg, за да Ви гарантираме високо качество и максимална удовлетвореност от направената покупка. 

Заедно с този продукт нашите клиенти много често купуват и  Рефрактометър за алкохолно съдържание. 

Тук можете да разбете повече за това, как да работите с рефрактометър:

Тук можете да разберете повече за това,как да калибрирате рефрактометър:

20200002

За момента няма отзиви на клиенти.

Препоръчани продукти

9 подходящи продукта в същата категория