Рефрактометър захарност 0 - 90% Brix за конфитюри, сладка, инвертирани захарни сиропи.

39,00 лв.
id 325

За лесно и точно измерване на захарност на инвертиран сироп, конфитюри, сладка, пчелен мед и други. Подходящ за употреба в сладкарската промишленост при направа на захарни сиропи, сладка, конфитюри, при производство на захарен инвертиран сироп и други. 

 

Количество
БЪРЗА ПОКУПКА

Бърза покупка

Рефрактометър захарност 0 - 90% Brix за конфитюри, сладка, инвертирани захарни сиропи. (ref. 20200253)

Изпратете заявка за закупуване на продукта. Ще ви се обадим възможно най-скоро.

Loading...

 

Проверка на пратката при доставка

 

Доставка до офис на Еконт/Спиди или до адрес.

 

Право на отказ от покупка в срок от 14 дни.

КОД:20200253

Уредът разполага с автоматична температурна компенсация, за температурата на разтвора, в границите от 10 до 30 градуса по целзий. Оптималната температура на разтвора при провеждане на измерването е 20 градуса по целзий.

В комплекта са включени:
Рефрактометър с алуминиев корпус и гумирано покритие
Пипета за взимане на проба
Кърпичка за почистване
Кутия за пренос и съхранение
Отвертка за калибриране
Инструкция на български език.
Разтвор за калибриране
Сертификат за качество

2 Години гаранция

Всички рефрактометри са предварително тествани и калибрирани от екипът на alezor.bg, за да Ви гарантираме високо качество и удовлетвореност от направената покупка. 

Тук можете да видите как се работи с рефрактометър: 

Тук можете да видите как се калибрира рефрактометър: 

 

 

 

 

20200253

Техническо описание

Тип рефрактометри
Аналогови
Автоматична температурна компенсация
Да
За измерване на:
Brix

За момента няма отзиви на клиенти.

Препоръчани продукти

16 подходящи продукта в същата категория