Рефрактометър за захарно и предполагаемо алкохолно съдържание, 0 - 25% алкохолно съдържание, 0 - 40% захарно съдържание
Оптичен уред рефрактометър (захаромер) с който можете да измерите захарното съдържание на гроздова мъст без да се налага да пресмятате каква ще бъде температурната компенсация, както и да предвидите какво ще бъде алкохолно съдържание на виното след като приключи ферментацията. Това е полезен уред тъй като бързо и лесно можете да предвидите какво ще бъде алкохолното съдържание на виното, защото то не може да се измери с ареометър или рефрактометър. Необходимо е да се дестилира проба от него и да се сравнят обемните части алкохол и обезалкохолен остатък - процедура която се прави предимно в лабораторна среда.
Проверка на пратката при доставка
Доставка до офис на Еконт/Спиди или до адрес.
Право на отказ от покупка в срок от 14 дни.
КОД: 20200004
Диапазон на измерване:
Захарно съдържание: 0 до 40%
Предполагаемо алкохолно съдържание: 0 - 25 %
Спецификации:
Автоматична температурна компенсация (АТС): 10 до 30 ° C
Референтна температура: 20 ° C
В комплекта са включени:
Рефрактометър с алуминиев корпус и гумирано покритие
Пипета за взимане на проба
Кърпичка за почистване
Кутия за пренос и съхранение
Отвертка за калибриране
Инструкция на български език
Разтвор за калибриране
2 Години гаранция
Всички рефрактометри са предварително тествани и калибрирани от екипът на alezor.bg, за да Ви гарантираме високо качество и максимална удовлетвореност от направента покупка.
Заедно с този продукт нашите клиенти много често купуват и Рефрактометър спиртомер
Тук можете да разберете повече за това, как се използва рефрактометър:
Тук можете да разбете повече за това, как се калибрира рефрактометър:
Техническо описание
- Тип рефрактометри
- Аналогови
- Автоматична температурна компенсация
- Да
- За измерване на:
- Brix
За момента няма отзиви на клиенти.